Min affärsidé är att vara ditt företags ekonomi avdelning och hjälpa dig med det du behöver hjälp med inom ekonomi och administration.

Exempel på tjänster

Alla företag har mängder med administrativa och ekonomiska sysslor som måste utföras men som samtidigt tar mycket tid från den viktiga verksamheten. Det är här jag kommer in och avlastar ert företag från många av dessa sysslor. Vad jag kan hjälpa dig med bestämmer vi såklart tillsammans i ett första möte. Här kommer exempel på tjänster som jag kan hjälpa ditt företag med.

 • Starta eget bolag
 • löpande bokföring
 • MOMS- och Skattedeklarationer
 • Kontakt med skatteverket/bolagsverket
 • Upprätta bokslut, årsredovisningar m.m.
 • Deklarationer för företag och privatpersoner
 • Skapa budget
 • Analys av Balans- och Resultaträkning med nyckeltal samt ge förslag på förbättringar
 • Fakturering, löner och mycket mer

Jag har under många år varit egen företagare inom hemelektronikbranschen och drivit ett par butiker inom kedjan Audio Video. Under alla dessa år skötte jag företagets ekonomi och administration. Jag har även arbetat flera år inom andra butiker som butiks-/avdelningsansvarig och har lång erfarenhet av att driva företag och butiker.

Jag specialiserar mig inom retail/butiker men alla kunder är självklart välkomna att anlita mig. Då jag bedriver verksamheten från mitt hem kan jag hålla nere kostnaderna och därmed ge dig som kund lägre priser. En viktig del för att kunna dra ner på kostnaderna är att gå över till helt digital bokföring/redovisningen och tillsammans med appen ”Digitala företaget” behöver du inte längre skicka några papper till mig fysiskt utan allt sköts via appen och datorn. Vid ett första kommer jag att gå igenom mer om hur det fungerar och hur det kan spara tid och pengar för oss båda.

FAR certifiering

Förutom många års erfarenhet av redovisning och bokslut har jag även tagit en utbildning hos FAR och tagit tentamen för att bli Certifierad Redovisningsekonom.

Med hjälp av den digitala tekniken kommer jag att kunna erbjuda fasta priser vilket gör kostnaden och kassaflödet helt förutsägbar för dig. Varje år går vi tillsammans igenom hur det har gått och sätter ett nytt pris beroende på om din verksamhet har vuxit eller blivit mindre – kostnaden kan då bli större eller mindre.

Kontakta mig gärna för mer information eller om du vill ha en offert.

  Länk partners

  Nedan hittar du våra länkpartners.

  Bloggar om ekonomi, pengar, aktier och fonder

  
  ekonomibloggar.nu