Vi på Sweweb söker alltid efter nya kunder och samarbetspartners och ett sätt att nå nya kunder är att skicka brev till nybildade företag i Nacka och Värmdö. Det är ett förhållandevis billigt sätt att få nya kunder men kräver en del jobb som att få skriva breven, lägga på porto och skicka dom till företagen.

Vi har skrivit brev till nybildade företag i snart ett år nu och jag fick då idén att fler företag kan vara med i utskicket och ge fler erbjudande till nya företag. Vi erbjuder därför denna tjänst där du skickar oss ditt flygblad så skickar vi det i våra utskick till nybildade företag i Nacka/Värmdö.

Fördelar med att använda vår tjänst:

  • Du slipper köpa in adresser på nya företag och betala porto kostnaden.
  • Du slipper skriva brev till alla nya företag.
  • Endast en typ av erbjudande så du slipper konkurrerande erbjudanden i samma brev.

Priset för detta ligger på 12kr + moms per brev/företag och du behöver även trycka eller skriva ut ett flygblad i A5 storlek som vi skickar i brevet. Detta pris gäller endast om pappret är max 130 g/m², vid tjockare papper blir portokostnaden dyrare och då behöver vi ta ett annat pris. Kontakta oss så kan vi ge en offert för andra papper.

Skicka mig ett mail på info@sweweb.nu eller ring på 073-676 80 90 om du är intresserad av att nå ut till nybildade företag i Nacka/Värmdö.