Jag erbjuder både fasta paketpris och vanlig tim debitering. När du väljer ett paket börjar vi först med tim debitering de första 3-månaderna och sedan ger jag en offert på det som du vill att jag ska hjälpa er med.

Alternativ 1

Timdebitering med 550kr/timmen – Du betalar bara för de timmar som krävs för att utföra de tjänster du behöver hjälp med.

Vid mer komplicerade tjänster som bokslut, årsredovisning och deklarationer ligger timdebiteringen på 800kr/timme.

Alternativ 2

Fastpris – välj mellan 3 olika paket där du betalar ett fast pris per månad beroende på vad du behöver hjälp med och storleken på ditt företag. Jag ger en offert på fastpris efter 3 månader med tim debitering. Fastpris är ett sätt att lätt kunna budgetera vad all bokföring och redovisning kommer att kosta men även ett sätt att hålla kostnaden jämnt över ett år.

Paket 1 från 550:-/mån*
Ingår löpande bokföring, Moms redovisning, Digitala företag App, 1 Lönespecifikation och Skattedeklarationer.

Paket 2 från 980:-/mån*
Ingår löpande bokföring, Moms redovisning, Digitala företag App, 1 Lönespecifikation, Skattedeklarationer, Bokslut, Årsredovisning och Inkomstdeklaration för företaget.

Paket 3 från 1890:-/mån*
Ingår löpande bokföring, Moms redovisning, Digitala företag App, 1 Lönespecifikation, Skattedeklarationer, Bokslut, Årsredovisning, Inkomstdeklaration för företaget, 1st K10, Inkomstdeklaration för 1 delägare och Rådgivning.

Alla priser är exklusive moms. Vi reserverar oss för ev. tryckfel.
* Fast pris gäller när du använder dig av appen Digitala företaget och fotar samt skriver in alla händelser som sker i företaget som kvitton, fakturor m.m.

Revisoruppdrag till föreningar

Du anlitar mig som revisor till din föreningen som inte har något krav på auktoriserad revisor. Priset ligger på 800kr/timme.

Mer information om tjänsten hittar du här.