Jag erbjuder både fasta paketpris och vanlig tim debitering. När du väljer ett paket börjar vi först med tim debitering de första 3-månaderna och sedan ger jag en offert på det som du vill att jag ska hjälpa er med.

Alternativ 1

Timdebitering med 650kr/timmen – Du betalar bara för de timmar som krävs för att utföra de tjänster du behöver hjälp med.

Vid mer komplicerade tjänster som bokslut, årsredovisning och deklarationer ligger timdebiteringen på 950kr/timme.

Alternativ 2

Fastpris – välj mellan 3 olika paket där du betalar ett fast pris per månad beroende på vad du behöver hjälp med och storleken på ditt företag. Jag ger en offert på fastpris efter 3 månader med tim debitering. Fastpris är ett sätt att lätt kunna budgetera vad all bokföring och redovisning kommer att kosta men även ett sätt att hålla kostnaden jämnt över ett år.

Paket 1 från 1290:-/mån*
Ingår löpande bokföring, Moms redovisning, 1 Lönespecifikation och Skattedeklarationer.

Paket 2 från 2290:-/mån*
Ingår löpande bokföring, Moms redovisning, 1 Lönespecifikation, Skattedeklarationer, Bokslut, Årsredovisning och Inkomstdeklaration för företaget.

Paket 3 från 3290:-/mån*
Ingår löpande bokföring, Moms redovisning, Lönespecifikation, Skattedeklarationer, Bokslut, Årsredovisning, Inkomstdeklaration för företaget, 1st K10, Inkomstdeklaration för 1 delägare och Rådgivning.

Alla priser är exklusive moms. Vi reserverar oss för ev. tryckfel.
* Fast pris gäller när du använder dig av app från Fortnox och fotar samt skriver in alla händelser som sker i företaget som kvitton, fakturor m.m. Kostnad för programvara kan tillkomma.

Revisoruppdrag till föreningar

Du anlitar mig som revisor till din föreningen som inte har något krav på auktoriserad revisor. Priset ligger på 950kr/timme.

Mer information om tjänsten hittar du här.